Bruder városi haszongépjárművek - Kukásautó és a többiek

A kukásautók, kamionok, tűzoltóautók, és mindenféle teherjárművek mára már a mindennapi életünk részei, főleg a városokban.

A Bruder márka segítségével a gyermekek kedvükre utánozhatják ezeket a helyzeteket, hiszen a német alapítású Bruder cég jelmondatával is: „Épp, mint az igazi!”, összefoglalja műanyag jármű gyártásuknak lényegét, a gyermekek szórakozásáért. Bruder játékok szinte tönkretehetetlenek, multifunkciósak, vízállóak, és részlet gazdagok.

Az eredeti márkák 1:16 méretarányú, kicsinyített, de az eredetivel megegyező modelljei.

Ez azt jelenti, hogy a játékok amellett hogy hiteles másolatai az igaziaknak, gumikerekekkel, nyitható ablakokkal, ajtókkal, különböző alkatrészekkel, kiegészítőkkel funkcióikat is maradéktalanul betöltik. Az itt megtalálható járműveket a hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi, így nagyszerű élvezetet, optimális és maradandó játékélményt nyújt. A Bruder cég segítségével igyekszünk gondoskodni arról, hogy a haszon- és tehergépjárművek területén is mindenki megtalálja gyermekeik kedvenc, és számukra legmegfelelőbb játék miniatúráját. Ebben a csoportban ezeket szedtük össze, válogassanak kedvükre!

 


2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 202046861

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom
×