Bruder kombánj, "Épp, mint az igazi"

Ebben a kategóriában a közkedvelt német Bruder márka játék építő- és földipari munkagépeit, ezen belül is a kombájnjait gyűjtöttük egy csokorba.

A Bruder kombájn a gondos kisgazdák legnagyobb segítsége a földeken. Nem kezdődhet meg az aratás enélkül a modern játék jármű nélkül. A kombájnokkal egyszerűen és nagyszerűen elvégezhetőek a betakarítási munkák.

A német alapítású Bruder cég jelmondata: "Épp, mint az igazi!", ezzel tömören összefoglalva műanyag játék gyártásuk lényegét.

Bruder játékok szinte tönkretehetetlenek, multifunkciósak, vízállóak, és részlet gazdagok. A játékok Németországban készülnek jó minőségű műanyagból. Az eredeti márkák 1:16 méretarányú, kicsinyített, de az eredetivel megegyező modelljei. Ami azt jelenti, hogy a játékok amellett hogy hiteles másolatai az igaziaknak, gumikerekekkel, nyitható ablakokkal, ajtókkal, különböző alkatrészekkel, kiegészítőkkel funkcióikat is maradéktalanul betöltik. Az itt megtalálható járműveket a hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi, így nagyszerű élvezetet, optimális és maradandó játékélményt nyújt, teljessé téve a játszás élményét és örömét!

2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 202046861

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom
×