Siku tűzoltóautók, kukásautók, kamionok

A tűzoltóautók, kukásautók, kamionok, és mindenféle teherjárművek mára már, főleg a városokban mindennapi életünk részei.

A Siku márka segítségével a gyermekek kedvükre utánozhatják a látott helyzeteket, játszhatnak sofőrösdit. A Siku játékok gyártója és forgalmazója egy 1921-ben alakult családi vállalkozás, a Sieper családé. 90 év telt el, mióta létrejött a vállalat, s mára az egyik vezető játék gyártó cég lett Európában. 1963 óta a játékok alapanyaga a műanyag helyett a cink. Ez azért fontos, mert így a játékok megfelelnek a legújabb és legmagasabb minőségi és biztonsági elvárásoknak. Hosszú távú örömöt és játék lehetőséget szerezve ezzel a gyermekeknek. Erősek, de egyben rugalmasak is, élethűen szimulálhatóak velük a mindennapi események, például az építkezéseknél, mezőgazdaságban vagy akár autóutakon.

A Siku termékeket a világ nagyon sok országában kedvelik a gyermekek. Már 3 éves kortól! A Siku cég segítségével igyekszünk gondoskodni arról, hogy a haszon- és tehergépjárművek területén is mindenki megtalálja gyermekeik kedvenc, és számukra legmegfelelőbb játékot. Ebben a csoportban ezeket szedtük össze, válogassanak kedvükre!


2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 202046861

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom
×