Garancia hibás árucikkre

Amennyiben az átvett termék hibás, vagy a szállítás során megsérült, és ezt a vásárlástól számított 3  napon belül jelzed, akkor azt természetesen kicseréljük számodra. Ha a cserére bármely okból nincs lehetőség, a kifizetett vételárat visszatérítjük.
Az áru cseréje csak abban az esetben lehetséges, ha az az eredeti csomagolásban, a mellékelt okmányokkal együtt érkezik vissza hozzánk. Kérdéses, illetve vitás esetekben fenntartjuk a jogot, hogy – a vonatkozó jogszabályokkal összhangban – a hibásnak vélt terméket bevizsgáltassuk és annak cseréjéről 15 napon belül döntsünk. Amennyiben a hiba azért lépett fel, mert nem rendeltetésszerű használatnak lett kitéve a termék, úgy a garancia nem érvényes rá.

Vásárlástól való elállás joga

Amennyiben a termék kézhezvétele után úgy döntesz, hogy azt mégsem kéred, lehetőséged van 8 napon belül írásban jelezni ezt számunka az info@farmjatekokboltja.hu e-mail címen. Ennek módjáról a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. kormányrendelet rendelkezik.

Visszaküldés menete a fenti esetekben

A visszaküldött termék árát, illetve ha volt szállítási díj, akkor azzal együtt minél hamarabb, de legkésőbb 30 napon belül visszatérítjük számodra. Vagy ha szeretnéd, ezt az összeget újra levásárolhatod webáruházunkban.
A visszaküldés költsége téged terhel, illetve kérünk, hogy ne utánvételes küldeményt küld számunkra, mert ezeket a csomagokat nem áll módunkban átvenni. Ahhoz, hogy biztosan megérkezzen a csomag, eredeti állapotban, lehetőség szerint ajánlott küldeményként juttasd vissza címünkre az árut.

Címünk, ahova előzetes egyeztetés után címezni kell a csomagot:
Data Workshop Kft

2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 202046861

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom
×