A komoly kertészeti tevékenységekhez elengedetlen hozzátartozók lehetnek a pótkocsik és utánfutók. Ha valamiért nem rendeltetésszerűen akarjuk alkalmazni ezeket a kiegészítőket, hanem játékokat, mindenféle kisebb tárgyakat akarunk szállítani, arra is tökéletesen alkalmasak.

A szülők már tavasszal tűkön ülnek, hogy a gyermekeket kivihessék a szabadba a jó levegőre, hogy futkározzanak, és aranyos szerepjátékokkal fejlesszék a kicsik személyiségét. Ilyen célra tökéletesen alkalmas az általunk kínált játékok és kiegészítők arzenálja. Sok év munkája, tapasztalata teszi ezt lehetővé, gondos anyagválasztás, gyermek centrikus koncepciók, és természetesen elérhető árak.

Mit találhatunk itt?

Találhatunk itt billenő kocsit, sóder vagy homok szállítására, sima merev falú pótkocsit, takarmánykeverő kocsi, faszállító utánfutót 4 játék fatörzzsel, istállótrágya-szórógépet, rendfelszedő kocsit, faszállító pótkocsit 4 hozzátartozó fatörzzsel, bálaszállító pótkocsit 8 játék körbálával, billenőplatós pótkocsit, ló szállító pótkocsit játék lóval, haszonállat szállítót, melyhez hozzátartozik egy játék tehén is.

2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 202046861

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom
×