Első vásárlás

Vásárolj tőlünk egyszerűen és gyorsan! Ha először jársz nálunk, a vásárláshoz nincs szükséged előzetes regisztrációra! Elég, ha megadod a szükséges adataidat és már megy is a megrendelt csomag!

Vásárlás, Kosár

A webáruházban lehetőséged van választani, illetve rendelni a megjelenített termékek közül. A neked tetsző termékre kattintva megnézheted annak bővebb leírását. A termékleírások nagy részét beszállítóink bocsátották rendelkezésünkre, így ezek pontatlanságáért felelősséget nem tudunk vállalni.
A vásárlás első lépése a kiválasztott termékek kosárba tétele. A kosár tartalmát, vagyis a választott terméket/termékeket, darabszámukat, bruttó árukat, illetve a számla bruttó összegét, a fejlécben található ikonra kattintva tudod megtekinteni. Itt még lehetőséged van a rendelésed módosítására, legyen az darabszám növelése, vagy termék törlése. A megrendel gombra kattintva adhatod meg a vásárláshoz szükséges adataidat, ás választhatod ki a szállítás, fizetés módját.
A farmjatekokboltja.hu nem köt szerződést kiskorúakkal. A megrendelő a kereskedelmi feltételek elfogadásával nyilatkozik arról, hogy nagykorú.

Árak

Áraink a rendelés időpontjában érvényes listaárak, amelyeket a webáruházban a termékek mellett találsz. Az árak bruttó árak, az áfát tartalmazzák, azonban nem tartalmazzák a szállítási költséget. A szállítási költség a pénztárfolyamat során a megrendelés véglegesítése előtt megtalálható. Amennyiben a webáruházban hiba vagy hiányosság lép fel a termékeknél vagy az áraknál, fenntartjuk a jogot a korrekcióra. Ilyen esetben a hiba felismerése, illetve módosítása után azonnal tájékoztatunk az új adatokról. Ezt követően még egyszer megerősítheted a megrendelést, vagy lehetőség van arra, hogy bármely fél elálljon a szerződéstől.

Fizetési feltételek

Kétfajta fizetési lehetőség közül választhatsz. Előre utalásnál bankszámlánkra kell utalnod a termék bruttó árát, illetve a választott szállítási költséget. Utánvételes vásárlás esetén a teljes összeget a futárnál kell kifizetni. A vásárlási információról vásárlás után azonnal kapsz egy elektronikus levelet, amelyben minden fontos infót megtalálsz.

Átvételi módok, szállítási költség

Attól függően, hogy előre utalsz bankszámlánkra vagy a futárnál fizetsz, különbözőek a szállítási költségek:

Előre utalás esetén:

házhoz szállítás díja 1190 Ft

Utánvételes vásárlás esetén:

házhoz szállítás díja 1390 Ft


Vállalkozásunk, jelenleg csak Magyarország területén szállítja a farmjatekokboltja.hu termékeit.

Szállítási határidő

Minden termékünk mellett megtalálod a szállítás várható idejét.

Az egyszerre rendelt, de különböző szállítási határidejű termékek egyszerre, egy csomagban vehetőek át, a legkésőbbi szállítási határidővel.

2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 202046861

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom
×