Siku játék traktorok

Ebben a kategóriában a Siku cég gondoskodik arról, hogy a mezőgazdasági gépek területén is mindenki megtalálja a kedvenc, számára legmegfelelőbb játék makettet. Itt a traktorokat szedtük össze. A teljesség igénye nélkül, található itt többek között duplakerekű traktor, takarmányszállítós traktor, utánfutós traktor, emelővillás traktor, markológépes traktor.

A Siku játékok gyártója és forgalmazója az 1921-ben alakult Sieper családi vállalkozás. Az azóta eltelt 90 év alatt mára az egyik vezető játék gyártó cég lett Európában. Az első években a modellek műanyagból készültek, de 1963 óta a játékok alapanyaga a cink. Ez nagyon fontos és egyedülálló, hiszen így a játékok megfelelnek a legmagasabb minőségi és biztonsági elvárásoknak. Mivel műanyagot nem tartalmaznak a játékok, ezért egyben az Európai Unió erre vonatkozó előírásainak is. Erősek, de egyben rugalmasak is, élethűen szimulálhatóak velük a mindennapi események. Ezáltal hosszú távú örömöt és játék lehetőséget szereznek a gyermekeknek.

Minden egyes piacra kerülő darabot független ügynökségek ellenőriznek. A Siku traktorok kiegészítőit keresse hasonló alcímű kategóriánkban.


2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 202046861

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom
×