"Épp, mint az igazi" - A Bruder játéktraktorok

A német alapítású Bruder cég jelmondata: "Épp, mint az igazi!" ezzel tulajdonképpen tömören összefoglalja műanyag jármű gyártásának lényegét.

Bruder játékok szinte "tönkretehetetlenek", multifunkciósak, vízállóak, és részlet gazdagok. A játékok Németországban készülnek jó minőségű műanyagból. Az eredeti márkák 1:16 méretarányú, kicsinyített, de az eredetivel megegyező modelljei. Ami azt jelenti, hogy a játékok amellett hogy hiteles másolatai az igaziaknak, gumikerekekkel, nyitható ablakokkal, ajtókkal, különböző alkatrészekkel, kiegészítőkkel funkcióikat is maradéktalanul betöltik. Az itt megtalálható járműveket a hosszú élettartam és kiváló minőség jellemzi, így nagyszerű élvezetet, optimális és maradandó játékélményt nyújt, és nagyon jót lehet velük játszani! Egyben a Bruder cég gondoskodik arról is, hogy a mezőgazdasági gépek területén is mindenki megtalálja a kedvenc, számára legmegfelelőbb játék miniatúrát.

Ebben a csoportban traktorokat szedtünk össze: többek között utánfutós traktor, emelővillás traktor, markológépes traktor, duplakerekű traktor, takarmányszállítós traktor. Egyúttal a legtöbb kiegészítő is kapható a Bruder traktorokhoz. Válogassanak saját, és gyermekeik kedvére!


2017 Data Workshop Kft

Telefon: +36 202046861

email: info@farmjatekokboltja.hu

Telefonhívásod minden munkanap
9-17 között várjuk

Iratkozz fel hírlevelünkre, értesülj elsőként újdonságainkról, akcióinkról

Vezetéknév:

Keresztnév:

E-mail cim:

Feliratkozom
×